dinsdag 18 januari 2011

KIDSDOLLS


Een tuniek/jurkje voor Kidsdolls!
Vandaag de tijd genomen om achter de naaimachine te kruipen. Een t'shirtje verknipt, leuke stofjes uitgezocht, beetje kijken,beetje knippen en een beetje naaien!!
Hier is het resultaat. Ik ben heel tevreden en ga er als het meezit morgen nog een maken. Natuurlijk net even anders, maar net zo schattig als deze!

Twee gehaakte bloemetjes maken het net even gezelliger!

3 opmerkingen:

Maartje zei

Leuk jurkje zeg!!! Ik heb zoiets ooit voor mijn oudste gemaakt van 3 Hema shirts.
Echt leuk met als als detail die bloemetjes!!!

Ben benieuwd naar de volgende!

Groetjes Maartje

Yolanda Tepper zei

Hallo Geriene,

Ik ben een collega van André en tijdens de lunch vanmiddag heeft André verteld over je hobby. Hij heeft mij nieuwsgierig gemaakt, heb dan ook even gegoogled. En je was snel gevonden hoor. Ik heb even rond gesnuffeld en genoten van de leuke dingen die je aan het maken bent. Geweldig!

Ik lees dat je ook wel dingetjes verkoopt, en ik vind het jurkje wat je gemaakt hebt helemaal leuk. Ik heb zelf 2 jongens (zijn al 10 en 12), maar dan ga ik er mijn buurmeisje blij mee maken. Annemijn is ruim 8 maanden en heeft maat 80.

Ik hoor graag of je het leuk vind het jurkje te verkopen aan mij of dat je het leuk vind om er één voor me te maken.

Groet, Yolanda

en ps doe André de groeten van me, zie hem pas maandag weer

Anoniem zei

Nou ik wil ook wel zo'n jurkje bestellen!!! Maatje 62 bijvoorbeeld dan kan ze hem misschien zo in september aan?? Nou ja voor mij heeft t geen haast in ieder geval maar wil er graag eentje hebben! Welke maat heb je nu gemaakt?

xxx Carolien